Dagen før dagen – Copenhagen Marathon 18. maj 2008

Ja, så nærmer den store dag sig.
Hentede mit start nummer 7.381 torsdag ved Østerbro hallen, her skulle jeg også hente et fartbådn som viser melllemtider afhængig af hvilken tid man vil ende på. De var desværre ikke kommet så jeg måtte forbi fredag.

Her oplevede jeg en fed “løbestemning” med mange som var inde og hente startnummer, og købe løbeudstyr til rimeligepriser. Jeg selv fik en god snak med en gut fra Maxim. Købte et vandbælte med plads til 5 flasker og 3 energibar. Jeg prøver det, da jeg gerne vil supplere med mine rosiner og druesukker. Denne gang tager jeg min egen energidrik med til ca. hvert 30 min og supplere med vand på ruten. Ikke noget med at teste deres gel eller enegidrik som jeg ikke er vant til.

Jeg har været ude at løbe min sidste meget korte tur på ca. 4 km på 21 min. på asfalt.
Helt underligt at løbe så lidt..

Har fundet ud af at sætte mit Garmin Fr 305 til at tage autolap for hver 1.000 meter.
Endvidere har jeg sat visning op således:
Kører med puls, hastighed, tilbagelagt distance og samlet tid, i et andet display puls, hastighed, distance og i et tredie tid (med decimaler), puls, distance.
Har tanket op med 1 dl vand ca. hvert kvarter, spit godt med pasta, drukket 1,5 l. enegidrik. Spist noget chokolade…
Imorgen tidlig vil jeg tage godt med youghurt med havregryn og rosiner, drikke ca. 1 l. inden afgang med tog ca. 1,5 timer før start. Spise en energibar og evt. noget grofbrød på vejen ind i toget. Og ellers vil jeg bare glæde mig og hsuke på at holde et fornuftigt pulsniveau på 150-160 hele vejen.

Vejret tegner til at blive sol med ca. 14-16 grader – altså perfekt løbevejr!
Familien kommer muligvis ind og hepper ved ca. 25 km…

Jeg er spændt og glæder mig rigtig meget til at opleve ruten, stemningen og se hvad min tid bliver. Jeg vil meget gerne ramme 3:45 som er det løbebånd jeg har på og styrer efter. Samtidig er der fartholdere med så mon ikke at det kan lade sig gøre…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>